Autobedrijf Krabbenborg, een begrip in de regio!


In de kern van het Achterhoekse dorpje Mariënvelde, direct achter café Wieggers, vindt u Autobedrijf Krabbenborg. Bij ons kunt u terecht voor APK, reparatie en onderhoud aan alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Ook beschikken we over de modernste diagnose- en aircoservice apparatuur. 

Door onze jarenlange Mercedes-Benz ervaring mogen we ons specialist noemen in dit merk. Met onze diagnose apparatuur lossen we dagelijks storingen op aan Mercedes-Benz personenauto’s en bedrijfswagens in de hele regio en daarbuiten (ook internationaal!). Ook bestaat een deel van ons werk uit storingsoplossende werkzaamheden voor collega autobedrijven. 

Bent u op zoek naar een personenauto of bedrijfswagen? Informeer naar de mogelijkheden van aankoopbegeleiding. 

Het bedrijf, opgericht door Fried Krabbenborg en sinds 1 juli 2011 in handen van Mike Rouwhorst, wordt gekenmerkt door een informele, no nonsense cultuur. Terwijl er gewerkt wordt aan uw auto of bedrijfswagen bestaat er de mogelijkheid tot het gebruik van een gratis leenauto of bedrijfswagen (u betaalt alleen de brandstofkosten). Uw auto kan eventueel ook opgehaald en teruggebracht worden.